ארוחת בוקר
כשבא לי משהו חם (או: קמתי מורעב):
העצלה:
מקושקשת טופו. תמיד תהיתם מה עושים עם טופו? תתחילו בזה!
היצירתית:
חביתת קמח חומוס עם ירקות. חמש דקות ויש לכם ארוחה מלאה בחלבון. זה אולי מפתיע אבל לקמח חומוס אין טעם של ממרח חומוס.
השחיתותית:
פנקייק עם מייפל ופירות.
ככה פותחים את היום!
כשבא לי משהו קל (או: מה, להתחיל לבשל? הרגע קמתי):
הבריאה: גרנולה או קורנפלקס עם חלב סויה, שקדים או שיבולת שועל. שדרגו עם חתיכות מכל פרי שיש בבית, ונסו פעם גם את הגרסה האמריקאית: מיץ תפוזים במקום חלב.
המתוקה: פרוסה עם ריבה, חמאת בוטנים או טחינה וסילאן. אידיאלי ליד הקפה.
המרוחה: פרוסה עם אבוקדו,
ממרח פלפלים,
ממרח טופו, טפנד, ממרח חצילים או פסטו.
ראו גם:
המדריך לסנדוויץ' המושלם,
ממרחים צמחוניים וטבעוניים.
כשבא לי להתחיל את הבוקר בבית קפה:
סנדוויץ' אבוקדו - כדאי לבקש להחליף את המיונז בטחינה, ובלי ביצה בבקשה.
פוקצ'ה / לחם טרי - עם שמן זית, ממרח עגבניות מיובשות, פסטו או טפנד.
סלט ירקות - אם יש אגוזים וגרעינים, אז בכלל טוב.
גרנולה עם פירות – אפשר להחליף את היוגורט בחלב סויה או במיץ תפוזים.

פנקייק עם מייפל ופירות. ארוחת בוקר שחיתותית | צילום:סיגל בן דוד